Lonja Tours

Putnička agencija ”Lonja-Tours” – kroz putničku agenciju koja djeluje u sklopu Hotela DAIM doživite Moslavinu i park prirode Lonjsko polje.

Lonja Tours

Putnička agencija ”Lonja-Tours” – kroz putničku agenciju koja djeluje u sklopu Hotela DAIM doživite Moslavinu i park prirode Lonjsko polje.

Putnička agencija Lonja tours koja djeluje u sklopu tvrtke Hoteli DAIM, izradila je za Vas programe kroz koje ćete doživjeti Moslavinu, PP Lonjsko polje, PP Žumberak i Samoborsko gorje te PP Vransko jezero. Nalazi se u Kutini, gradu smještenom 70 km od Zagreba, svega 1,5 km od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac. Kao jedina putnička agencija na ovom području pružit ćemo Vam mogućnost otkrivanja tajni moslavačkog kraja koji leži u zagrljaju Lonjskog polja i obronaka prostrtih Vinskim cestama.

Moslavina je domovina autohtonih vina moslavac i škrlet koji je ujedno i najtraženiji jer uspijeva samo u Moslavini. Priča o Lonjskom polju priča je o životu uz rijeku. Jedna od rijetkih cjelovito očuvanih regija impresivnog, izvornog graditeljstva u drvu. Mjesto neprekinute tradicijske kulture podjednako važno lokalnom stanovništvu kao i dobronamjernim putnicima koji u Parku prirode Lonjsko polje vide rijetku oazu mira, netaknute prirode i spektar vizura jedinstven u cijeloj Posavini.

Park prirode Lonjsko polje drugo je po veličini zaštićeno područje u Hrvatskoj. Nigdje uz rijeke srednje Europe nije sačuvano toliko raznolikosti. Na području Lonjskog polja nalaze se dva ornitološka rezervata, Krapje Đol i Rakita. Krapje Đol je proglašen posebnim ornitološkim rezervatom 1963.godine. Populacija žličarki u Krapje Đolu jedna je od rijetkih, ne samo u Europi nego i na svijetu, i u njemu se gnijezdi 10% od ukupne europske populacije žličarki.

Paket aranžmani

Pogledajte širok izbor aranžmana koje smo pripremili za Vas

Kulturni turizam

Najbolji način da se upozna neki kraj su njegovi stanovnici, a najbolji način za to je posjeta manifestacijama

Arheologija

Garić-grad, Jelen-grad, Košuta-grad, Moslavina-grad, Bršljanovac te ostaci Pavlinskog i Franjevačkog samostana...

Birdwatching / eko turizam

PP Lonjsko polje sa 243 zabilježenih ptičjih vrsta (od čega 134 gnjezdarice) predstavlja jedno od najvažnijih područja za ptice u Hrvatskoj.

Aktivni turizam

Zaljubljenik ste aktivnog odmora, a od turističkog razgledavanja draže vam je otkrivanje krajolika biciklom ili možda hodanjem? Ako je tako, Moslavina je pravo odredište za Vas!

Kreativni turizam - team building

Bilo da se radi o kuhanju, slikanju, paintballu, fotografiranju ili možda pak tkanju – sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dječiji izleti i škole u prirodi

Organizacija dječijih izleta i škola u prirodi

Galerija

Pogledajte galeriju fotografija

Grad Kutina

Vinske ceste

Lonjsko polje

Moslavačka gora

Kontakt obrazac

Kontaktirajte nas putem obrasca
Rezervirajte svoj odmor već danas Provjerite dostupnost