Lonja Tours

Putnička agencija ”Lonja-Tours” – kroz putničku agenciju koja djeluje u sklopu Hotela DAIM doživite Moslavinu i park prirode Lonjsko polje.

Lonja Tours

Putnička agencija ”Lonja-Tours” – kroz putničku agenciju koja djeluje u sklopu Hotela DAIM doživite Moslavinu i park prirode Lonjsko polje.

Putnička agencija Lonja tours koja djeluje u sklopu tvrtke Hoteli DAIM, izradila je za Vas programe kroz koje ćete doživjeti Moslavinu, PP Lonjsko polje, PP Žumberak i Samoborsko gorje te PP Vransko jezero. Nalazi se u Kutini, gradu smještenom 70 km od Zagreba, svega 1,5 km od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac. Kao jedina putnička agencija na ovom području pružit ćemo Vam mogućnost otkrivanja tajni moslavačkog kraja koji leži u zagrljaju Lonjskog polja i obronaka prostrtih Vinskim cestama.

Moslavina je domovina autohtonih vina moslavac i škrlet koji je ujedno i najtraženiji jer uspijeva samo u Moslavini. Priča o Lonjskom polju priča je o životu uz rijeku. Jedna od rijetkih cjelovito očuvanih regija impresivnog, izvornog graditeljstva u drvu. Mjesto neprekinute tradicijske kulture podjednako važno lokalnom stanovništvu kao i dobronamjernim putnicima koji u Parku prirode Lonjsko polje vide rijetku oazu mira, netaknute prirode i spektar vizura jedinstven u cijeloj Posavini.

Park prirode Lonjsko polje drugo je po veličini zaštićeno područje u Hrvatskoj. Nigdje uz rijeke srednje Europe nije sačuvano toliko raznolikosti. Na području Lonjskog polja nalaze se dva ornitološka rezervata, Krapje Đol i Rakita. Krapje Đol je proglašen posebnim ornitološkim rezervatom 1963.godine. Populacija žličarki u Krapje Đolu jedna je od rijetkih, ne samo u Europi nego i na svijetu, i u njemu se gnijezdi 10% od ukupne europske populacije žličarki.

Galerija

Pogledajte galeriju fotografija

Kontakt obrazac

Kontaktirajte nas putem obrasca
Rezervirajte svoj odmor već danas Provjerite dostupnost